Lennert Cools


Zaakvoerder Nobilis,

Licht & geluidtechnicus,

Backliner,

Muziekdocent,

Muzikant

OVER ONS


In 2012 reeds zetten we onze eerste stapjes in de live muziekwereld . Ik speelde in een band en we kwamen dikwijls ergens op plaatsen waar geen speakers of belichting aanwezig waren. Ik besloot om met mondjesmaat dit zelf aan te kopen. Doorheen de jaren werd het tuinhuis alsmaar voller en voller.


In 2017 volgde ik de opleiding Ligt & Sound te Syntra-West Kortrijk en begon te werken als freelancer in de muziekwereld. Ik werkte de laatste jaren als backliner voor bands als o.a. Les Truttes, Meskens in Motown, Level Six, Cookies & Cream, Tourist LeMC en freelancte voor Kick Backline, Rock Werchter, Crammerrock, etc. 


Het ondernemerschap kriebelde echter te veel en in 2018 besloot ik om mijn eigen licht- en geluidsfirma op te richten. We verhuisden al snel naar een nieuw en groter magazijn. De originele naam BSL-SUPPORT (backline-sound-light) veranderde naar NOBILIS technical event support, klaar om elke klant, klein of groot te begeleiden in zijn of haar wensen.


Momenteel volg ik nog de professionele bacheloropleiding muziektechniek - live sound in PXL-Hasselt om mij nog bij te scholen.

ONS TEAM


Samen met een gans TEAM staan wij elke dag gepassioneerd en gemotiveerd in het werkveld omdat wij steenvast geloven dat iedereen een goede klank en belichting verdient!

PIETER D'HAENE

LENNERT COOLS

JOREN MAES

SOUND & LIGHT technician

MAGAZIJN

pieter@no-bi-lis.be

SOUND & LIGHT technician

MANAGER & PLANNING

lennert@no-bi-lis.be

BACKLINE RENTAL & SERVICES

JM-BACKLINE

joren@no-bi-lis.be

NOBILIS technical event support

NEEM CONTACT OP VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE


Veldstraat 202

8680 Koekelare


MAGAZIJN

Atlasstraat

8680 Koekelare

info@no-bi-lis.be

+32 478 03 56 28


BTW NRĀ°

BE0678 801 644

Inspiratie nodig? VOLG ONS!